öncelikle hocamıza geçmiş olsun demek istiyorum..Aracınıza takılan sistemin markası hiç önemli değil,önemli olan işçilik ve ayar yapabilmedir.Üzgünüm ki,ülkemizde faaliyet gösteren lpg montaj firmaları arasında işin ehli olanlar parmakla sayılacak kadar az..Bu nedenle gerek usta hatası gerekse araçtan kaynaklanan sorunlar direk lpg malzemesine dolayısıyla markasına fatura ediliyor.Hak verirsiniz ki adın çıkacağına canın çıksın tabiri tam bu konuya yakışır durumda.Yetkili servislerde çalışan ustaların lpg hakkında sahip oldukları sıfır bilgide sizin için bir handikaptır.Sıyrılması kolay "lpg'nin suçu".Ben hatanın ya aracınızda yada montajcının yaptığı ayarda olduğuna inanıyorum.Eğer malzeme hatalı olsaydı bunu size hissettirirdi.Peki siz;Gerekli bakım,temizlik ve ayarlar için montajcı firmaya zamanında gittiniz mi? Aracınızın normal bakımları için servise zamanında gittiniz mi? Hatta doğru yerden doğru ve temiz gaz aldınız mı?bunlar çok önemli..Şunu tüm araç sahipleri bilmelidir ki lpg sizin menfaatiniz için nankördür..nasıl mı? Aracınızın benzinde hiç bir sorunu yok gibi gözüktüğü halde,gaza geçtiğinizde aracınıza ait bir sorundan dolayı sıkıntı yaşıyabilirsiniz.Benim arabamda sorun yok desenizde,lpg sizi yalancı çıkarır.Bu nedenle aracınıza bir çocuk gibi bakmalısınız eliniz,dikkatiniz sürekli üzerinde olması gerekir.İyi sürüşler.
murat attached the following image(s):
![gs101[1].jpg](/forum/resource.ashx?a=179)
![gs101[1].jpg](/forum/resource.ashx?a=180)
tek bir çiçekle bahar olmaz ama,baharda o tek çiçekle başlar