|
|
Seviye: Newbie Grup: Üye
|
Herkese merhabalar, Ben de Ankara'da gecen hafta aracima BRC donusum kiti taktirdim. Simdilik bir problem yasamadim. Fakat donusum yapmadan once uzunca bir sure arastirma yapmak icin takip ettigim 2a muhendislige ait forum sayfalari ile yasadigim bir problemi sizlerle paylasmak istiyorum. Cunku benim karar vermemde cok etkisi olan bu forumlarin diger insanlar icin de fikir almak acisindan onem tasidigini dusunuyorum.
Oncelikle sunu soyleyeyim donusum yapan firma ve aracimla ilgili bir problemim yok. amacim kimsayi karalamak degil. bu nedenle o forumda yazdigim mesaji insanlarin kafasinda yanlis fikirler olusmamasi ve servis hakkinda bir onyargi olusturmamak icin burada tekrar yazmiyorum. fakat ileriki gunlerde mutlaka aracimin durumu ve gozlemlerim hakkinda ilgili konu basliklari altinda yazacagim.
2a muhendisligin forumuna montaj yapan servis, montajda yapilanlar ve firmanin yaklasimi hakkinda gozlemlerim ve dusuncelerimi ifade eden hicbir hakaret ve karalama icermeyen bir mesaj yazdim. bu mesaj icerisinde firmanin tum olumlu yonlerini ve beni tatmin etmeyen bir yonleri hakkinda dusuncelerimi yazdim. Birde o forumda firma tarafindan her musteriye yaptiklarini beyan ettikleri bir ayarlamanin bana yapilmadigini belirttim. Fakat forum yoneticileri bu mesajimi yayinlamadilar. Sebebini soran mailime cevap olarak da benim sikayetlerimin firmaya iletildigini ve servise gittigimde yardimci olacaklarini soylediler. fakat ben kendilerine herhangi bir istekte bulunmadigimi sadece izlenimlerimi ve dusuncelerimi diger insanlarla paylasmak icin yazdigimi soyledigimde ise mesajimda firma hakkinda olumsuz kanaat olusturacak icerik oldugu icin yayinlamayacaklarini bildirdiler.
Oncelikle bir forumun amaci insanlarin birbirleriyle fikirlerini medeni bir sekilde paylasmalarini saglayan bir ortam yaratmaktir. fakat gordugum kadariyla 2a muhendislige ait forum sayfalari sadece firma hakkinda olumlu kanaatlerin ifade edilebildigi, herhangi bir elestiriye yer verilmeyen bir sansur anlayisina sahip, reklam amaciyla yapilmis bir ortam oldugunu gormus bulunmaktayim. ve bir musteri olarak bu forumu inceleyerek, herhangi bir olumsuz beyan gormedigim icin bu markayi tercih eden bir insan olarak artik kandirildigimi hissetmekteyim.
Kendisine ve markasina guvenen bir firmadan bu tur cok hafif bir elestiriyi bile sansurlemektense buna aciklikla izin verip, eger benim soyledigimde dogru olmayan ifadeler varsa bunlari kanitlari ve sebepleri ile cevap vermelerini yada ben dogruysam hatayi kabul edip bu hatayi telafi etmelerini beklerdim.
Sonuc olarak lpg donusumu yaptirmayi dusunen arkadaslarin eger BRC markasini dusunuyorlarsa sadece 2a muhendislige ait forum sayfalarina bakip karar vermesinler cunku o forumda, bir problem olsa dahi yayinlanmadigini bilsinler. bu nedenle mutlaka diger forumlari da inceleyip oyle karar versinler.
Son kez tekrar hatirlatmak istiyorum ki aracima brc taktirdim ve suan herhangi bir problemim yok, zaten daha tam karar verecek kadar da zaman gecmedi. bu mesajdaki amacim sadece belirttigim forumda gormus oldugum uygun olmayan sansurcu davranislari hakkinda sizlerle bilgi paylasiminda bulunmaktir.
saygilar...
|
|
|
|
|
|
 Seviye: Administration Grup: Yönetici
|
paylaşımınız için teşekkürler. www.siralipg.com
|
|
 Seviye: Advanced Member Grup: Üye
Üyelik Tarihi: 5/18/2008 Yazı/Cevap: 138 Puan: 312 Nereden: bartın
|
Sayın Hocam Merhaba. paylaşım için teşekkür ederiz. Burada asıl sorgulanması gereken olay şu. Sektörde Kurumsallaşma ne kadar var. Sorunları susturmak mı çözümdür. Müşterinin veya çevrenin gördüğü eksiklikleri düzeltmek mi. Hangi firmanın misyonu ve vizyonu var. Hangi firma sosyal sorumluluk kapsamında hareket ediyor. kaldı ki LPG kullanımı sadece eknomik anlamda bir artı değer kazandırmaz. LPG kullanımının yarınlara daha temiz bir dünya bırakabilmek için yaygınlaşması veya yaygınlaştırılması gerekmektedir. Fosil yakıtların atmosfere yapmış olduğu zararlı gaz aslınımı LPG de çok daha düşüktür. Küresel ısınmaya karşı en güzel çözüm LPG ve CNG kullanımıdır. Türkiyenin 1940 lı yıllarda ölçülmüş olan ortalama sıcaklığı 13.5 derecedir. Şu anda ise 14.5 derecedir. Burada çevre ile ilgili çalışan STK larla paydaş olarak çalışmamız gerekmektedir. Bu paylaşımı http://www.bartinotogaz.com/
|
|
|
BU PAYLAŞIMI AÇAN SAYIN HB TÜRKOĞLUNA TEŞEKKÜRLERİMİZİ İLETİRİM. İnternette bir çok LPG kullanımı ile ilgili site bulunmaktadır. Ancak bu siteler daha çok reklam sitesi konumundadır. madalyonun hep bir yüzünü göstermektedir. Bu konudaki açıklığı yani olumlu kısmı kadar olumsuz kısımlarıda sitesinde yayınladığı için ile site yöneticisine teşşkürü bir borç bilirim. http://www.bartinotogaz.com/
|
|
Seviye: Newbie Grup: Üye
|
bencede haklısınız.sadece bir kaç yere bakarak karar vermemek lazım.firmanın kendine ait web sitesini inceleyip iletişimden mutlaka görüşülmelidir. EbayTurka Forum
|
|
|
Başımdan geçen bir olayı anlatayım. internette bir site üye olmak için yıllık belli bir miktar para istiyor. ve bu sitede olumsuz bir şey bulmazsınız. yazsanızda silinir. Sizce sorunlu hiç bir iş yok mu. Kaldı ki çalışan hata yapar çalışmayan hata yapamaz. arkadaşlar siteye yazmış olduğum ve yasaklandığıma dair resim altta.
bartinotogaz attached the following image(s):

http://www.bartinotogaz.com/
|
|
|
|
|
Guest |