|
|
 Seviye: Administration Grup: Yönetici
|
TUM LPG OTOGAZ KULLANICILARI ARACINIZIN NEKADAR YAKTIGINI ŞEHIRICI ŞEHIR DIŞI 4 ADET LED SEVIYE GOSTERGESINDE SIRAYLA KACAR KM YOL YAPTIGINI . AYARA GIDIP GELDIKTEN SONRAKI DURUMU VS.VS.... KULLANICILAR SUREKLI OLARAK YAZALIM VE ARACLARIN YAKIT TUKETIMI KONUSUNDA BILGI EDINELIM....SAYGILARLAR.... www.siralipg.com
|
|
|
|
|
|
 Seviye: Administration Grup: Yönetici
|
Alfa Romeo 2.0 155 beygir arabama Milano marka Sıralı Sistem Lpg taktırdım. Benzinde 380, İlk depo Lpg de 270, ikinci depo Lpg de 245 kuruş 3. depoyu doldurdum bugün o depo bittiğinde tüketim miktarını belirticem. Ayrıca ilk 1000 km bakımına gittikten sonraki tüketim miktarını da ayrıa belirticem. Sıralı Sistem de Milano gayet iyi ben çok beğendim takan ustalar da gayet işinde başarılı ben Aser Lpg'yi öneririm. www.aserlpg.com www.siralipg.com
|
|
 Seviye: Advanced Member Grup: Üye
Üyelik Tarihi: 5/18/2008 Yazı/Cevap: 121 Puan: 261 Nereden: bartın
|
opel vectra 1.6 16 v kmde 150 ykr yakıyo. Tabi normal kullanımlarda aracı yormazsan. http://www.bartinotogaz.com/
|
|
Seviye: Newbie Grup: Üye
|
opel vectra 1.6 16 v kmde 20 krş yakıyor kabaca 40 ytl 200 km gitti not:(otomatik vites + klima kullanıyorum + arabaya biraz acemiyim, 2 haftalık, nlp taktırdım)
|
|
|
çok iyi miktar. Araç yakıtlarında şuna bakmak lazım, vakittmidir nakit vakitmidir.
|
|
Üyelik Tarihi: 9/11/2008 Yazı/Cevap: 5 Puan: 15 Nereden: kocaeli izmit
|
Sıralı sistemler de yakıt %40 tasarrufu nettir bu tasarruf araca göre farklılık gösterebilir %50 de olabilir.lpg 1 lt lpg daha fazla giitiği için değil fiyatının ucuz olmasından dolayı dır.mesela cng doğalgaz lpg ye oranla pompa fiyatının ucuz olmasından dolayı km de 0.100 ytl yakması.
|
|
|
Selamlar öncelikle; şunu belirteyim ki arabaya ve lpg olayına oldukça yabancı biriyim. Geçen ay Hyundai Elentra 2005 1,6 105 hp arabama sıralı lpg sistemi taktırdım. Taktırdım ama markasının ne olduğunu hatırlamıyorum sanırım "romano" bir arkadaşın arkadaşı olduğu için üzerinde durmadım bu daha uygun dedikleri için taktırdım. Ykıt tüketimim şehir için de ama devrinde kullanarak, çok hızlı yada yavaş kullanmam, 50 ytl lik otogazla 300 km. En son 3. kez 50 ytl lik gazla 300 km yaptım. Yani rakamlarda bir oynama olacağını sanmıyorum. Arabayı kontrole götürdükten sonrada da değişmedi. Yalan olmasın şehir dışına çıktığımda ne kadarlık gaz aldığımı hatırlamamkla beraber o zaman hesaplamamda 15-16 krş/km hesaplamıştım. Şimdi benim bir sorunum var ama bunun buraya yazlıp yazılmayacağından emin değilim. Ama arkadaşlar uyarırsa yazmam gereken başlığın altınada yazarım ki, arabanın performansında bir düşüklük söz konusu aslında dur-kalklarda diyelim. Özellikle yokuşlarda arabayı kaldırmayı beceremedim. Benzine alıyorum o zaman kalkıyorum. Bunun ölçümü nasıl yapılabilir yani sorun ben de mi yoksa sistemde mi. Kaldı ki kontrolde söyledim bilgisayarla birşeyler yaptılar ama yine değişmedi. Bu hususda ne yapmam gerekir bir de bugün arabamda hararet ibresinde oldukça yüksek değerler vardı bir ara korkmadım da değil. Günah keçisi yapmak istemem ama bunun lpg dönüşümü ile alakası olabilir mi ?
|
|
|
Guest |